sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Projektin aloitus

Ensimmäinen blogini, saas nähdä tuleeko tästä mitään. Blogin tarkoituksena on tallentaa projektin vaiheet kuvina ja aikajanana talteen, jos joskus vaikka itse pitää palata asiaan. Jos tästä jollekin muulle on hyötyä, niin ole hyvä.
Jos osaat oikeasti näitä asioita, niin kommentoi ihmeessä, voi olla että teen asiat hyvinkin väärin tai että hommaan on parempikin tapa.

No niin, aloitetaan:

Vuoden ensimmäinen päivä, ja sormet syyhyää töihin. Auto on kuivunut tallissa viimeiset pari viikkoa, ja homeessakin prkl. No, tuleepahan nekin käytyä läpi paremmin..

Lähtökohta: maalit alkanut rapisemaan, pakkeli tuolta maalin alta pilkistää. Katto on kun taistelutanner, ja värin vaihtokin on mielessä.

Auto on Dodge Coronet Brougham  1976, moottorina 360(joskus joku tehnyt 318->360 porailun ja osien vaihdon). Ostin auton pari  vuotta sitten itselleni. Auto on siitä rakas, että se on vanha autoni yli 10 vuoden takaa.

Tekniikkaan ei ole tarkoitus tällä kertaa koskea, laatikko täysrempattiin kesällä. Moottoripuolta mietitään sitten joskus tulevaisuudessa.

Alustakin jätetään tällä kertaa tekemättä, koska se näyttää olevan sen verran hyvin massattu ja ruostetta ei ole. Toinen syy on se, että tallissa ei ole mitään nosturia, millä nostelisi.
Kolmas ehkä suurin syy on se, että haluan auton alle vielä ennen 2020 kesää, ajamiseen nämä on tehty...


Lähtökohta oli tämä:

Hieman epäonnistunut oven paikkaus edelliseltä om.
Katto kukkii tasaisesti.

Pakkelit näkyy, ei kai tuon pitäisi olla suoraan maalin alla?

Mitäköhän telamaalia tässä on käytetty?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti